Elikkäs tervehdys kaikki mahdolliset lukijat! Ajattelin ruveta ihan omaksi ilokseni kirjoittelemaan ruokamaailmaan liittyvää blogia, koska olen ollut kiinnostunut ruokaan liittyvistä asioista niin pitkään kuin vain muistan ja ahmin intohimoisesti kaikkea ruoanlaittoon liittyvää kirjallisuutta, tv-ohjelmia, nettiartikkeleita ja uusia reseptejä itselleni. Lisäksi olen muutenkin jo pitkään ajatellut että tahtoisin pistää kaikki testailukokemukseni ylös johonkin yhteen paikkaan, josta ne on myös helppo jakaa toisille.

Ihan esitelläkseni itseni, olen Niina, loppuvuodesta 20 vuotta täyttävä kolmannen vuoden kokkiopiskelija ja asun Tampereella poikaystäväni ja kahden muun kämppiksen kanssa. Olemme opiskelijoita ja työttömiä joten kaikki ruoka ei voi olla gourmeeta, mutta silloin tällöin yritän panostaa myös laatuun hinnasta välittämättä.
Vaikka opiskelenkin kyseistä alaa ja rakastan kaikkea ruokaan liittyvää, olen huomannut että haluan pitää sen vain harrastuksena. En siis mielelläni tahdo koskaan työskennellä, ainakaan pitkäaikaisesti, ravintolassa. Kun on löytänyt harrastuksen josta pitää ja jossa on hyvä niin ei halua menettää kiinnostusta siihen tekemällä sitä joka päivä työkseen - silloinkin kun ei vain yksinkertaisesti huvita. :)
Haluan sisällyttää blogiin hiukan huumoria, enkä aina olla niin tosissani. En myöskään pyri olemaan mikään "huippukokki" vaan teen juttuja sillä tavalla mikä tuntuu itsestä parhaalta, olipahan se virallinen tapa tai ei. Lisäksi tykkään myös juhlia, joten saatan sisällyttää blogiini myös alkoholiin liittyviä asioita, kuten drinkkiohjeita tai "kuulumisia" miten järjestämäni juhlat olivat menneet tms. Eli jos joku ei halua niistä lukea niin tämä ei ehkä sitten ole oikea blogi hänelle :)



Nimensä mukaisesti tämä on siis kaikkea keittiössä, eli tämä on tavallaan elämäntapablogi joka sijoittuu keittiön asioihin, ei pelkästään aina ruokaan. Kiitän ja kuittaan, mukavia lukuhetkiä kaikille!